En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kanatı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik düzen ile henüz pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler sinein bile tasa ediliyor kabil.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişkazançlı sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Yangın merdivenleri denli önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi durum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda enikonu duyar davranışları sergilemektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu derunin, mümkün olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak amacıyla önlem alınmaktadır.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son kerte ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni bapları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlamlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel baplardır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı saf otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Bünyeda kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

Cepheıcı malzeme bâtınermeyen Yangın Kapısı ve kanatıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kanatıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page